magnifier

Företagets Nyheter, Evenemang, produkt releaser och roliga grejer!

Hur man rengör en storformatsskrivare med pinnprover

0 comments /
Hur man rengör en storformatsskrivare med pinnprover

Dagens kundrecension: "När det gäller verktyg som jag kan lita på litar jag alltid på Swab-its Foam Swabs. 71-4500 är perfekta när jag service och installerar utrustning för storformat bläckstråleskrivare. Eftersom skrivhuvudena är mellan $ 3000 till $ 5000 Jag vill försäkra mig om att de torkdukar jag använder inte kommer att orsaka skador. Jag dricker vanligtvis torkprovet i en UV-spolningslösning och rengör bläcket från skrivhuvudets yta. Eftersom de enheter jag arbetar med har 8- 42 skrivarhuvuden, jag använder en pinne per färg eller per huvud. Vi ber våra kunder att rengöra huvuden dagligen med luddfria pinnprover för att hålla sig från munstyckena och säkerställa en bra utskriftskvalitet. "

{"one"=>"{{ count }} comment", "other"=>"{{ count }} comments"}

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

You have successfully subscribed!
This email has been registered